template boho 2016

Retour

Retour en Ruilen

Is de bestelling toch niet helemaal naar wens, dat is jammer, maar dat kan gebeuren. 
Binnen 14 dagen nadat de artikelen in je bezit zijn mogen deze worden geretourneerd. 
Bij het volledig terugsturen van je bestelling storten we het aankoopbedrag inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Uiteraard dienen artikelen zonder tekenen van dragen te zijn en in originele staat te worden geretourneerd, anders kunnen wij het niet terugnemen. De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor de rekening van de klant.

Artikel terugsturen: volg de volgende stappen:


Stap1:

Meld je retour binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons aan via het contactformulier en vermeld daarin je naam en ordernummer. Eenmalig ruilen is alleen mogelijk indien het om hetzelfde artikel gaat in een andere maat of kleur. Geef een omruiling aan ons door, zodat wij het artikel voor je kunnen reserveren. Na ontvangst van je retour sturen we het artikel kosteloos naar je toe. Ook in dit geval blijven de retourkosten voor de rekening van de klant.

Stap 2:

Print het 
retourformulier   uit en vul deze in. Stuur deze mee met jouw retourpakket
Heb je geen printer; Sluit dan een briefje bij het retourpakket met daarop je ordernummer en je adresgegevens.


Stap3: 


Stuur je pakket op eigen kosten naar:

SterrenMode  
Kerklaan 10
9581 AN Musselkanaal    
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN